top of page

DORA BARENS

Als mama van 3 kinderen met 3 totaal verschillende bevallingen weet ik als geen ander hoe intens en bijzonder mooi elke geboorte is. Een dag met zo veel emoties dat ik het niet onder woorden kan brengen. Gelukkig kan ik het wel vastleggen en dat doe ik met heel veel liefde al meer dan acht jaar. Zal ik ook jouw verhaal vertellen?

INGE BERKEN

De geboortes van mijn eigen kinderen zijn al heel wat jaren terug en wat vind ik het jammer dat ik hier maar een paar foto's van heb! Juist nu ik uit ervaring weet hoe waardevol een mooie geboortereportage is. Discreet, intens, emotioneel en met oog voor detail. Mijn eerste geboorte fotografeerde ik inmiddels vijftien jaar geleden. Ik sta graag voor je klaar om ook de komst van jouw wonder vast te leggen.

MEET THE TEAM

Dora Barens en Inge Berken zijn nationaal en internationaal erkende geboortefotografen die in 2017 hun krachten hebben gebundeld en BarensEnBerken hebben opgericht. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in geboortefotografie en daarmee zijn ze de meest ervaren geboortefotografen van Nederland.

Hun werkgebied is voornamelijk Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, het Gooi en omstreken, waar ze veel contacten hebben opgebouwd met diverse ziekenhuizen, verloskundigen en andere zorgverleners.

BarensEnBerken is officiële samenwerkingspartner van Ziekenhuis Amstelland (Amstelveen) en het Spaarne Gasthuis (Haarlem).

Dora en Inge mochten de belangrijkste internationale awards in ontvangst nemen en hun werk is regelmatig gepubliceerd in het binnen-, en buitenland. 

AWARDS

SEVENTH PLACE AWARD 2019 - Documentary Family Awards

IMAGE OF THE YEAR 2019 - International Association of Professional Birth Photographers

​PEOPLE'S CHOICE AWARD 2019 - Birth Becomes Her Image Contest

BEST OF INSTRAGRAM 2018 - International Association of Professional Birth Photographers

ONZE PARTNERS

Als dé specilaisten van geboortefotografie in Amsterdam en omstreken, hebben wij de afgelopen jaren heel veel contacten opgebouwd met verschillende verloskundigepraktijken en ziekenhuizen. Met de belangrijkste partners zijn we ook een unieke samenwerking aangegaan zodat wij als één team al jullie wensen in vervulling kunnen laten gaan.

Mocht je een geplande of ongeplande keizersnee krijgen dan kunnen wij die ook vastleggen in het Spaarne Gasthuis (Haarlem, Hoofddorp), het Ziekenhuis Amstelland (Amstelveen) en het Meander Medisch Centrum (Amersfoort), waar we op voorhand toegang hebben tot de operatiekamer. Zo zijn wij de enige geboortefotografen die met álle ziekenhuizen rondom Amsterdam samenwerken en een keizersnee kunnen vastleggen. In de overige ziekenhuizen overleggen we met het medisch personeel zodat wij daar ook kunnen fotograferen in de ok.

Wij werken ook samen met Mother Haven doula support en bieden in één speciaal samengesteld pakket geboortefotografie én doula support aan.

Haarlem - Hoofddorp toegang tot de ok

Amstelveen toegang tot de ok

Amersfoort toegang tot de ok

Amstelveen - Amsterdam

Haarlem

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

IN DE MEDIA
bottom of page