top of page
IMG_8632.jpg

KOFFIE?

Ben je enthousiast over geboortefotografie en spreekt ons werk jou aan? Leuk! Maar je hebt vast nog een hele lijst vragen. En misschien niet alleen vragen, maar ook twijfels of geboortefotografie wel bij jullie past. En of wij bij jullie passen. Jullie laten immers een fotograaf bij zo'n intieme gebeurtenis toe. Daarom vinden we het belangrijk om eerst geheel vrijblijvend kennis te maken. Wij zullen jullie alles vertellen over geboortefotografie, al jullie vragen beantwoorden en jullie wensen bespreken.

HOE WERKT HET?

1

Het is nooit te vroeg om te boeken. Wij adviseren uiterlijk rond de 20e week van de zwangerschap jouw geboortesessie te boeken. Omdat een geboorte nooit te voorspellen is en wij 24/7 stand-by staan, kunnen we een maximum aantal geboortes per maand inplannen. Ben je al veel verder en lees je dit nu pas? Geen paniek, je kunt altijd een mail sturen om te kijken of we nog een plekje hebben. Wij zijn met z'n tweeën, dat maakt het makkelijker.

3

Na 9 maanden is het eindelijk zover: jullie baby gaat geboren worden. Graag leggen we deze meest intense, emotionele en life-changing dag voor jullie vast. Wij focussen op de liefde en emotie, maar ook op de kleine maar o-zo-belangrijke details. Wij werken onopvallend, professioneel en discreet. Na de geboorte blijven we nog circa 2 uur bij jullie om jullie geboorteverhaal compleet te maken. Komt de grote broer/zus of de familie pas de volgende ochtend op bezoek? Dan kunnen jullie als extra optie kiezen dat we deze eerste ontmoeting ook komen fotograferen.

2

Spannend! Vanaf de 38e week staat een van ons dag en nacht voor jullie klaar. We houden contact, horen graag over de laatste controles bij de verloskundige/gynaecoloog en mocht je maar íets verdachts voelen dan laat je het ons weten. Als de bevalling is begonnen, overlegt jullie fotograaf met je wanneer ze naar jullie toe komt.

4

Wij maken een selectie van de foto's die het hele verhaal vertellen. Deze foto's krijgen jullie zorgvuldig bewerkt, in hoge resolutie op een luxe usb- stick. Het mooiste eindproduct is een prachtig, met de hand gemaakt album dat jullie lang zullen koesteren en iedere keer met een grote glimlach zullen bekijken. Niet alleen nu, maar ook over 20 jaar, samen met jullie kindje.

IMG_0199-1.jpg
IMG_0176.jpg

EEN GEPLANDE KEIZERSNEDE...

Vaak is dit niet een scenario wat je in je hoofd had tijdens je zwangerschap. Het maakt ook verschillende emoties los: voor sommige vrouwen is dit (na een traumatische eerste bevalling) een geruststellende gedachte, andere vrouwen ervaren een gevoel van falen. 

Wij hebben inmiddels al zo vaak een keizersnede gefotografeerd en zijn iedere keer weer onder de indruk van de kracht van de vrouw, hoe zij in staat is om deze operatie te ondergaan en op deze manier hun kindje op de wereld zetten! Wat een power en kracht! Wist je dat wij in Nederland de enige geboortefotografen zijn die zich gespecialiseerd hebben in het fotograferen van keizersnedes?

Graag maken wij voor jullie hier een prachtige documentaire reportage van, wij leggen het vast vanaf opname tot ca. 2 uur na de geboorte. Het hele verhaal inclusief de kleine details. Door onze samenwerking met het Spaarne Gasthuis in Haarlemen Ziekenhuis Amstelland. in Amstelveen mogen wij altijd mee om op de OK te fotograferen, een privilége waar jij dankbaar gebruik van kunt maken.​

bottom of page