top of page

MEET THE TEAM

Dora Barens en Inge Berken zijn nationaal en internationaal erkende geboortefotografen die in 2017 hun krachten hebben gebundeld en BarensEnBerken hebben opgericht. Samen hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in geboortefotografie en daarmee zijn ze de meest ervaren geboortefotografen van Nederland.

Hun werkgebied is voornamelijk Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, het Gooi en omstreken, waar ze veel contacten hebben opgebouwd met diverse ziekenhuizen, verloskundigen en andere zorgverleners. 

BarensEnBerken is officiële samenwerkingspartner van Ziekenhuis Amstelland (Amstelveen) en het Spaarne Gasthuis (Haarlem) waar ze ten alle tijden welkom zijn in de operatie kamer. Ze werken ook samen met MotherMe zodat alle BarensEnBerken cliënten die dat wensen op de allerbeste doula support kunnen rekenen. Daarnaast hebben ze hele fijne contacten met de beste verloskundige praktijken in en rond Amsterdam, Amstelveen en Haarlem.

Dora en Inge mochten de belangrijkste internationale awards in ontvangst nemen en hun werk is regelmatig gepubliceerd in het binnen-, en buitenland. 

Call 

+31 6 22612525

+31 6 16096491

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page