top of page

Een geplande keizersnede.....

 

Vaak is dit niet een scenario wat je in je hoofd had tijdens je zwangerschap. Het maakt ook verschillende emoties los: voor sommige vrouwen is dit (na een traumatische eerste bevalling) een geruststellende gedachte, andere vrouwen ervaren een gevoel van falen. 

Wij hebben inmiddels al zo vaak een keizersnede gefotografeerd en zijn iedere keer weer onder de indruk van de kracht van de vrouw, hoe zij in staat is om deze operatie te ondergaan en op deze manier hun kindje op de wereld zetten! Wat een power en kracht! Wist je dat wij in Nederland de enige geboortefotografen zijn die zich gespecialiseerd hebben in het fotograferen van keizersnedes?

Graag maken wij voor jullie hier een prachtige documentaire reportage van, wij leggen het vast vanaf opname tot ca. 2 uur na de geboorte. Het hele verhaal inclusief de kleine details. Door onze samenwerking met het Spaarne Gasthuis in Haarlem en Ziekenhuis Amstelland. in Amstelveen mogen wij altijd mee om op de OK te fotograferen, een privilége waar jij dankbaar gebruik van kunt maken.

Komt jouw kindje in de maanden oktober of november via een geplande keizersnede ter wereld? En overweeg je hierbij een geboortefotograaf aanwezig te laten zijn? Neem dan vooral contact met ons op omdat wij een waanzinnig mooi en uniek pakket voor je hebben samengesteld. 

klik op de logo's om meer te lezen

logo-64.jpg
spaarnegasthuis-logo.png
bottom of page