©2018 BARENSENBERKEN - ONDERDEEL VAN DORA BARENS FOTOGRAFIE KvK 54785634 & INGE BERKEN FOTOGRAFIE KvK 34372096

-Het werkgebied van BARENSENBERKEN omvat de regio Amsterdam, Haarlem en Amstelveen e.o.-

LET'S MEET

Ben je enthousiast over geboortefotografie en spreekt ons werk jou aan? Leuk! Maar je hebt vast nog een hele lijst vragen. En misschien niet alleen vragen, maar ook twijfels of geboortefotografie wel bij jullie past. En of wij bij jullie passen. Jullie laten immers een fotograaf bij zo'n intieme gebeurtenis toe. Daarom vinden we het belangrijk om eerst geheel vrijblijvend kennis te maken. Een van ons zal jullie alles vertellen over geboortefotografie, al jullie vragen beantwoorden en jullie wensen bespreken.

 

EEN GEBOORTEREPORTAGE BOEKEN

​Het is nooit te vroeg om te boeken. Wij adviseren uiterlijk rond de 20e week van de zwangerschap jouw geboortesessie te boeken. Omdat een geboorte nooit te voorspellen is en wij 24/7 stand-by staan, kunnen we een maximum aantal geboortes per maand inplannen. Ben je al veel verder en lees je dit nu pas? Geen paniek, je kunt altijd een mail sturen om te kijken of we nog een plekje hebben. Wij zijn met z'n tweeën, dat maakt het makkelijker.

JIJ BENT BIJNA UITGEREKEND...

​Spannend! Vanaf de 38e week staat een van ons dag en nacht voor jullie klaar. We houden contact, horen graag over de laatste controles bij de verloskundige/gynaecoloog en mocht je maar íets verdachts voelen dan laat je het ons weten. Als de bevalling is begonnen, overlegt jullie fotograaf met je wanneer ze naar jullie toe komt.

DE GEBOORTE

​Na 9 maanden is het eindelijk zover: jullie baby gaat geboren worden. Graag leggen we deze meest intense, emotionele en life-changing dag voor jullie vast. Wij werken onopvallend, professioneel en discreet. Wij focussen op de liefde en emotie, maar ook op de kleine maar o-zo-belangrijke details. Onze foto's zijn liefdevol en smaakvol. Wij werken met het hele geboorteteam op een fijne manier op de achtergrond samen en zorgen ervoor dat het jullie niet eens opvalt.

Na de geboorte blijven we nog circa 2 uur bij jullie om jullie geboorteverhaal compleet te maken. Komt de grote broer/zus of de familie pas de volgende ochtend op bezoek? Dan kunnen jullie als extra optie kiezen dat we deze eerste ontmoeting ook komen fotograferen.

 

JOUW GEBOORTEVERHAAL

​Wij maken een selectie van de foto's die het hele verhaal vertellen. Deze foto's krijgen jullie zorgvuldig bewerkt, in hoge resolutie op een luxe usb- stick. Het mooiste eindproduct is een prachtig, met de hand gemaakt album dat jullie lang zullen koesteren en iedere keer met een grote glimlach zullen bekijken. Niet alleen nu, maar ook over 20 jaar, samen met jullie kindje.

"Jij hebt mijn herinnering kleur gegeven en vergroot. Ik zal je altijd meer dan dankbaar zijn dat je dit op zo een mooie, subtiele en emotioneel perfect uitbelichte manier hebt gedaan."

 

DORA BARENS

Als mama van 3 kinderen met 3 totaal verschillende bevallingen weet ik als geen ander hoe intens en bijzonder mooi elke geboorte is. Een dag met zo veel emoties dat ik het niet onder woorden kan brengen. Gelukkig kan ik het wel vastleggen en dat doe ik met heel veel liefde al meer dan vijf jaar. Zal ik ook jouw verhaal vertellen?

INGE BERKEN

De geboortes van mijn eigen kinderen zijn al heel wat jaren terug en wat vind ik het jammer dat ik hier maar een paar foto's van heb! Juist nu ik uit ervaring weet hoe waardevol een mooie geboortereportage is. Discreet, intens, emotioneel en met oog voor detail. Mijn eerste geboorte fotografeerde ik inmiddels twaalf jaar geleden. Ik sta graag voor je klaar om ook de komst van jouw wonder vast te leggen.

MEET THE TEAM

  • let's connect on Facebook!