top of page

jouw geboorteverhaal tijdens corona

we do this together

UPDATE

Geweldig nieuws! Volgens de nieuwe richtlijnen van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) mag er naast je partner weer één extra persoon bij de bevalling zijn! Dit betekent dat wij bij thuisbevallingen sowieso aanwezig mogen zijn. Ziekenhuizen hanteren hun eigen regels en het is nog even afwachten of ze deze richtlijn daadwerkelijk gaan overnemen. Wij blijven natuurlijk de ontwikkelingen bij de ziekenhuizen in onze regio volgen en maken hieronder een lijst van de ziekenhuizen waar wij toegang hebben op dit moment:


Spaarne Gasthuis, Haarlem

OLVG West, Amsterdam

OLVG Oost, Amsterdam

Bevalcentrum West, Amsterdam

Jij verwacht je baby tijdens de Corona crisis. Een moeilijke en vooral onzekere tijd voor iedereen. Gelukkig zijn er strenge maatregelen die werken. Iedereen past zich aan en voor ons als geboortefotograaf is de taak om te bedenken hoe jouw geboorteverhaal zo goed mogelijk vastgelegd kan worden. Want dit blijft jouw bijzondere dag, de dag die je jouw hele leven gaat vieren en de dag die de moeite meer dan waard is om vast te leggen. Hoe dan ook!

Op dit moment mogen wij helaas niet aanwezig zijn bij de geboortes, ook niet bij een thuisbevalling. Gelukkig zijn er nog wel een aantal mogelijkheden. En er is ook wel een positieve kant: wilde je een geboortereportage boeken, maar was je aan het twijfelen? Dan kan onze nieuwe, tijdelijke we-do-this-together dienst een uitkomst bieden. Want wij kunnen het samen doen!

 

Hoe werkt het?

  • Jouw partner is de fotograaf. Jullie krijgen van ons uitgebreide instructies om de hele bevalling zo goed mogelijk vast te leggen.

  • BarensEnBerken is de editor. Na de bevalling sturen jullie de gemaakte foto's en eventueel filmpjes door, wij maken een selectie en bewerken ze stuk voor stuk om ze zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast maken we een luxe mini album, een prachtige slideshow met muziek en een privé webgallery.

Prijs: 350 euro

Beweeg de slider en zie het verschil wat een professionele fotobewerking kan maken

bottom of page